loading

"Soms wenste ik dat ik autistische trekjes had. Dan zou ik alles wat ik wilde met volle overgave doen zonder me te veel af te laten leiden door alle gekkigheid om me heen"

 

"We zijn allemaal wandelende etalages die tentoonstellen datgene dat het wandelen ons nu toe heeft gebracht."

 

 

"Als ik één gave mocht kiezen dan zou dat de gave zijn om in iedere denkbare situatie bij machte te zijn er zo een belachelijk goeie grap over te verzinnen dat ik zelf minuten lang oprecht naar adem moest snakken van t lachen en iedereen om me heen ook.

 

 

 

"Ik ben ruim de helft van mijn leven naarstig op zoek geweest naar dat ene liedje. Onlangs kwam ik erachter dat je die zelf moet schrijven..

 

 

 

"Soms maak ik een grapje en kom ik tot het pijnlijke besef dat het in m'n hoofd veel grappiger klonk. Als ik d'r hier en daar wat aan gesleuteld had had ie zoveel leuker kunnen zijn. Ik heb dan helaas niet alles uit het moment kunnen halen. En dat is jammer."

 

quotes
 
 

 

"Nee sorry ik heb me bedacht. Als ik één gave mocht kiezen dan zou dat de gave zijn om de gave die ik zojuist heb genoemd aan iedereen overal ter wereld te schenken."

 

"De ordinaire gebruiken zijn ordinair geworden. En dat is het probleem van de wereld."

 

 

 

"Iedereen is bijzonder maar dat maakt iedereen ook weer niet bijzonder"

 

 

"Ik ben niet per se super creatief ofzo. Maar dat hoeft eigenlijk ook niet. Ik ben regelmatig gewoon op de juiste plek op het juiste moment met m'n gedachten."

 

 

 

"Zolang je al leeft, zolang hebben ze je leven al niet van je af kunnen pakken. Zolang ben je al onsterfelijk"

 

 

 


"Heb jij mij verzonnen of ik jou? ..vroeg de schizofreen zich af"